AKTUELNO

Poziv za kuglaški turnir u Ozlju

Kolege iz IPA Karlovac (Hrvatska) dostavili su nam poziv za učešće na III međunarodnom kuglaškom turniru u Ozlju koje će se održati 08.04.2017. godine.
Njihov poziv prenosimo u cjelosti:

Poštovani prijatelji!
IPA regionalni klub Karlovac poziva vas na III. međunarodni kuglaćki tumir koji će se održati 08, travnja 2017. godine u kuglani motela “Pavlaković” u Ozlju, s poćetkom u 09,00 sati.
Tumir će biti organiziran u muškoj i ženskoj konkurenciji, a odvijat će se sukladno Pravilniku Hrvatskog kuglaćkog saveza (ekipu čine 4 člana i svi rezultati se zbrajaju).
Kotizacija po članu (gosti i natjecatelji) iznosi 110.00 kuna, a u istu je ukljućeno: ručak (pohani bečki odrezak, prilog, salata), večera (odojak. janjetina), piće (u neograničenim kolićinama samo za vrijemo većere – za vrijeme natjocanja piće se plaća po narudžbi).
Motol “Pavlaković” nudi i uslugu smještaja – noćenje po cijeni od 95,00 kuna i noćenje sa doručkom po cijeni 107,00 kuna po osobi (smještajni kapacitet je 24 ležaja).
Molimo vas da prijave za navedoni turnir izvršite najkasnije do 03. travnja 2017. godine do 12,00 sati, kako bi se pravovremeno mogao izraditi raspored natjecanja.
Uplatu jo moguće izvršiti direktno na račun Udruge IPA RK Karlovac, naveden u zaglavlju ili po dolasku u motel “Pavlaković”.
Za sve dodatne informacije, prijave ekipa i gostiju možete se obratiti gospodinu Ivici Kranjčecu na e-mail: ikranicec@mup.hr ili mobilni telefon broja: 091/606-0077 .
Moto ovog druženja je “Bitno je učestvovati, a ne pobijediti” stoga vas još jednom pozivamo da animirate što veći broj muških i ženskih članova na jedno zasigumo ugodno druženje.
PREDSJEDNIK Željko Magdić v. r.

SERVO PER AMIKECO – SLUŽITI KROZ  PRIJATELJSTVO

Leave a comment

Your email address will not be published.


*