AKTUELNO

IZLIVENA TEMELJNA PLOČA PRVE IPA KUĆE *(FOTO)

MODRIČA/Duga njiva – Radnom akcijom članova kluba IPA RK Doboj izlivena je temeljna ploča za prvu IPA kuću u Bosni i Hercegovini, a koja je na lokalitetu brda Duga njiva kod Modriče. Akcija je održana u srijedu, 25. juna uz učešće jedanaest članova ovog kluba, u radnoj ali i vrlo prijatnoj atmosferi koja je vladala tokom radne akcije.

Ovi vrijedni članovi akcije zaslužili su da ih i navedemo: Nedo Savić, Milenko Đurić, Željko Blagojević, Dragiša Jovanović, Nikola Živković, Dario Antić, Zoran Duić, Bogdan Jelić i Mitar Kojić i njegov sin. Tu je bio i Nikola Stajić koji je donator zemljišta na kojem se gradi IPA kuća. Posebno zaduženje imao je Željko Paleksić koji je bio “odgovoran” za ishranu, a to je i ovaj put bilo izvrsno pečenje.

Izlijevanjem temeljne ploče završena je prva faza građevinskih radova na ovom projektu i u okviru je srednjoročnih programskih aktivnosti kluba. Sljedeća faza radova zavisiti će od mogućnosti obezbjeđivanja sredstava, ali u upravi kluba se nadaju da će, kako dosadašnji a tako i novi donatori iznaći mogućnosti da pomognu u realizaciji ovog projekta.
Prilika je istaći da je ovo višenamjenski objekat na izuzetno pogodnoj i atraktivnoj lokaciji nadomak Modriče koji će biti u funkciji svih članova IPA klubova u BiH, ali i članova IPA iz regije i cijelog svijeta. Pored toga objekat će imati i značaj i funkciju i za građane Modriče i okoline jer će kroz planirane aktivnosti biti mjesto održavanja raznovrsnih manifestacija u kojima će moći učestvovati i građani, omladina, sportisti, lovci, penzioneri i drugi. Stoga je opravdan optimizam uprave kluba da će firme, preduzetnici i druge organizacije prepoznat značaj i raznovrsne potencijale ovakvog objekta i da će donacijama pomoći nastavak njegove gradnje.
U tom smislu, prilika je da pozovemo privredne subjekte i samostalne preduzetnike, kao i sve ljude dobre volje da u okviru svojih mogućnosti pomognu u realizaciji ovog projekta.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*