AKTUELNO

IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE BIH 2014.

05.07.2014. – Prenosimo sa stranice IPA Sekcije BiH / Autor: M.S.

U vremenu od 4-6.7.2014. godine U Sarajevu, hotel Hollywood, održana je Izborna skupština IPA Sekcije BiH kojoj su nazočili gosti iz četiri susjedne IPA Sekcije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Crna Gora) i gosti iz klubova Split, Zagreb, Bjelovar. Okupljanje gostiju i članova Upravnog odbora bilo je 4.7, dok su im se delegati pridružili 5.7. te je zajedničko druženje trajalo do 6.7.2014. godine.

Sama skupština održana je 5.7.2014. godine u 11,00 sati u kongresnoj dvorani hotel Hollywood u Sarajevu. Svečanom dijelu sjednice odazvali su se predstavnici Granične policije i MUP-a Kantona Sarajevo kojima su dodjeljene prigodne zahvalnice i darovi. Gostima iz susjednih sekcija dodjeljene su zahvalnice i dana prigoda da se obrate Skupštini.
Moramo istaknuti novčanu pomoć koju su ovom prilikom uručili predstavnici IPA Sekcije Slovenija, na čemu im još jednom zahvaljujemo.
Skupština je na dnevnom redu imala izmjene i dopune Statuta i izbor članova tijela Sekcije. Nakon rasprave koja je po nekim točkama bila i zahtjevnija, došlo se do zajedničkih zaključaka i izbora tijela skupštine.

Za Upravni odbor IPA Sekcije BiH izabarani su:

Miro Sučić, predsjednik
Predrag Simeunović, glavni sekretar
Mustafa Ibrišimović, blagajnik
Aleksandar Grčić, potpredsjednik
Ibrahim Lipić, potpredsjednik
Nedo Savić, potpredsjednik
Nikola Raković, zamj. gl. sekretara
Ilija Milić, stalni zapisničar

Detaljnije podatke o Sudu časti i Nadzornom odboru ćemo postaviti po izradi Zapisnika.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*